0
Коротко про нас

Наш компанія об’єднує селекціонерів – генетиків, провідних науково-дослідних установ України.

Поставивши за мету задовольнити найвибагливішого споживача – ми створили унікальні, високоврожайні гібриди,  які користуються великою популярністю на ринку.

На даний час нами створено: гібриди кукурудзи седекція ГРАН ФАО від 240 - 370 і станом на 2024 рік у продаж поступили 5 гибридів кукурудзи, серед яких є - Гранд 240, ГР 5423, Фараон, Дельта, Шенк, а також насіння гібридів ріпаку, соняшника та буряка.

Завдяки нашій компанії винайдено високоврожайні, адаптивні гібриди соняшнику - стійкі до гербіцидів та знаходиться на державному сорто-випробуванні з 2016 року.

Дані гібриди за роки внутрішнього випробування показали високий потенціал врожайності, олійності, посухостійкості та стійкості до хвороб. Вирощуючи насіння на власних  полях, в різних областях України,  ми  досягаємо надзвичайної пристосованості гібридів до різних агрокліматичних зон. Запорукою високої якості нашого насіння є застосування оригінальних препаратів та сучасного обладнання для обробки насіння.

Завдяки старанням та відповідальності нашої команди - селекціонерів, менеджерів та відділу логістики ми забезпечуємо вас повним сервісом:

  • надання кваліфікованої консультації щодо вибору та вирощування культур
  • надаємо технічно розписаний план щодо захисту рослин і завдяки якому забезпечується оптимальні витрати та високий рівень урожаю
  • працюємо з державними підприємствами безготівковою формою оплати
  • оперативність доставки до дверей.

Нашою основною метою є: дотримання високих стандартів якості на кожному етапі роботи, від загортання насіння в землю, до доставки його у Ваші дбайливі руки.

Вгору

Політика конфіденційності

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Політика конфіденційності.