0
Коротко про нас

НАСІННЄВА КОМПАНІЯ «ГРАН»

Ми компанія, яка почала свою діяльність, ще у 1998 році. Напрямок діяльності спрямований на  створення нових гібридів та сортів, доступних по ціні та з високими агрономічними характеристиками.  

Основними сільськогосподарськими культурами, над якими сумлінно працюємо, розмножуємо та створюємо НОВІ, більш кращі, гібриди та сорти є насіння:

Також була практика по селекції більше зернових, медоносних культур, але ще поки в процесі вдосконалення.

Наш компанія об’єднує селекціонерів – генетиків, провідних науково-дослідних установ України, агрономів – практиків та менеджерів, які зможуть все підказати та разом обрати найкраще для свого поля.

Поставивши за мету задовольнити найвибагливішого споживача – ми створили унікальні, високоврожайні гібриди,  які користуються великою популярністю на ринку України.

За роки діяльності компанії нами було створено до 30 різних видів гібридів соняшника, до 15 видів кукурудзи. Понад 10 видів ріпаків та 3 види цукрового буряку.

На даний час нами створено та впроваджено в реалізацію:

  1. SU-ГІБРИДИ

(Толерантні до Гранстару 50 г/га, (E x p r e s s, SUMO)

  1. IMI-ГІБРИДИ

(Толерантні до Євро-Лайтнінгу, Clearfield)

  1. КЛАСИЧНІ ГІБРИДИ

* Насіння соняшнику інкрустоване (фунгіциди (карбендазим та металаксил-М, мікродобрива,

стимулятор росту, полімерний барвник) та упаковане в паперові 3-х шарові мішки по 1 п.о. – 150 000 насінин.

 ФАО від 240 - 370 і станом на 2024 рік у продаж поступили 5 гібридів кукурудзи, серед яких:

*Насіння гібридів кукурудзи інкрустоване (флудиоксоніл та металаксил-М) та упаковане в

паперові 3-х шарові мішки по 1 п.о - 80 000 насінин.

* Насіння гібридів ріпаку інкрустоване (д.р. імідаклоприд, карбендазим, стимулятор росту,

полімерний барвник) та упаковане в паперові 3-х шарові мішки по 1 п.о. - 1,5 млн. насінин.

* Насіння гібридів буряку дражоване та упаковане у посівні одиниці. 1 посівна одиниця - 100 000 насінин

Насіння Української селекції, вирощене Насіннєвою Компанією "ГРАН", є значним вкладом в аграрний сектор України. Особливість даного насіння полягає в їх високій адаптивності до різних кліматичних умов і посушливих умов вирощування, завдяки чому вони показують відмінні результати врожайності. E X P R E S S, CLEARFIELD® технологія, що використовуються процесі вирощування соняшника, ґрунтуються на інноваційних методах генетичної модифікації та селекції, які дозволяють рослинам соняшника не тільки усувати конкуренцію з боку бур’янів, а й  краще чинити опір хворобам, шкідникам та несприятливим погодним умовам. Це, у свою чергу, сприяє підвищенню ефективності аграрного виробництва та забезпеченню високого урожаю.

Переваги нашої компанії НК"ГРАН":
  • якість насіння контролюється від створення гібриду до реалізації насіння до вашого поля;
  • агрономічна консультація допомагає у підпорі, як насіння так і ЗЗР та добрива;
  • обробка посівного матеріалу здійснюється на сучасних насіннєвих заводах з використанням найякісніших препаратів;
  • на території України, ми реалізуємо насіння через наш інтернет-магазин https://nvfgran.com.ua, а також є можливість отримати товар на наших складах, або у наших дистриб’юторів по регіонах;
  • для зручності і розширення асортименту ми також реалізуємо насіння наших колег-партнерів, аби ви могли порівнювати і обирати те, що більш подобається незмінювавши при цьому нас - постачальників;
  • також ми реалізуємо Засоби Захисту для рослин і консультуємо, допомагаємо підбирати в залежності від вашої проблеми - препарати, зберігши при цьому ваш час та кошти;
  • в нас є свій автопарк, та відділ логістики, який вчасно доставляє товар на пошту (НОВА ПОШТА, УкрПошта), або до вашого господарства БЕЗКОШТОВНО, за попередньою домовленістю.

 

Для замовлення, знайомства або консультацією  звертайтесь за телефонами:

+38 (067) 656 92 57

+38 (095) 051 30 20

Детальний асортимент на сайті

Nvfgran.com.ua

Наш компанія об’єднує селекціонерів – генетиків, провідних науково-дослідних установ України.

Поставивши за мету задовольнити найвибагливішого споживача – ми створили унікальні, високоврожайні гібриди,  які користуються великою популярністю на ринку.

На даний час нами створено: гібриди кукурудзи седекція ГРАН ФАО від 240 - 370 і станом на 2024 рік у продаж поступили 5 гибридів кукурудзи, серед яких є - Гранд 240, ГР 5423, Фараон, Дельта, Шенк, а також насіння гібридів ріпаку, соняшника та буряка.

Завдяки нашій компанії винайдено високоврожайні, адаптивні гібриди соняшнику - стійкі до гербіцидів та знаходиться на державному сорто-випробуванні з 2016 року.

Дані гібриди за роки внутрішнього випробування показали високий потенціал врожайності, олійності, посухостійкості та стійкості до хвороб. Вирощуючи насіння на власних  полях, в різних областях України,  ми  досягаємо надзвичайної пристосованості гібридів до різних агрокліматичних зон. Запорукою високої якості нашого насіння є застосування оригінальних препаратів та сучасного обладнання для обробки насіння.

Завдяки старанням та відповідальності нашої команди - селекціонерів, менеджерів та відділу логістики ми забезпечуємо вас повним сервісом:

  • надання кваліфікованої консультації щодо вибору та вирощування культур
  • надаємо технічно розписаний план щодо захисту рослин і завдяки якому забезпечується оптимальні витрати та високий рівень урожаю
  • працюємо з державними підприємствами безготівковою формою оплати
  • оперативність доставки до дверей.

Нашою основною метою є: дотримання високих стандартів якості на кожному етапі роботи, від загортання насіння в землю, до доставки його у Ваші дбайливі руки.

Вгору

Політика конфіденційності

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Політика конфіденційності.